| Интересы |
filatelistyka, Tumblr, ulica i przyjaciele |
Направление деятельности |
Moi rodzice dali mi na chrzcie imię Marta.Jestem z atrakcyjnej miejscowości onazwie Międzyzdroje. W obecnej chwili mamchłopaka, który zwie się Eryk.Nader go lubię. Razem chodzimy na filmy.Uwielbiam te wycieszki, dlatego, że wtedymogą się rozluźnić. Kochamoglądać produkcje filmowe, moimnajbardziej cenionym reżyserem jest NicolasWinding Refn, za to najbardziej cenionym aktoremHarvey Keitel. Z kolei bezkonkurencyjny film, jakiobejrzałam kiedykolwiek to Control. Mam sporohobby, szczególnie jest to polowanie.Dodatkowo uwielbiam słuchać dobrejmuzyki. Moja ulubiona grupa to Słonina.Bardzo długo rozmyślałam, kimchce być zawodowo. Moim faworytem,jeśli chodzi o bieg studiów jestInżynieria materiałowa. Wierzę,iż nie będę się na nimnudziła. W tym momencie masę czasuzajmuje mi przygotowywanie tekstów na stronyinternetowe w temacie finansów. Obecniepiszę także blog w temacie czyszczeniebik. We własnym życiu kieruje sięmądrą regułą Tylko trzewikwie, że pończochadziurawa..http://nieruchomosci-rzeszow.com/ |
| Дата последнего посещения |
03.10.2016 13:56:48 |